Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 24
[1] 2 3
Закон за таксата за привремен престој
 19.04.1996 | Сл. весник/година: 19 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Такси
 
Закон за телекомуникациите - вон сила
 01.07.1996 | Сл. весник/година: 33 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.04.1998 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.05.1998 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.07.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.11.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за територијалната организација на локалната самоуправа во Република Македонија
 16.08.2004 | Сл. весник/година: 55 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.10.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Исправка на законот
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.10.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за територијалната поделба на Република Македонија и определување на подрачјата на единиците на локалната самоуправа - вон сила
 14.09.1996 | Сл. весник/година: 49 / 1996
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за техничка инспекција
 16.07.2008 | Сл. весник/година: 88 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за техничка инспекција - вон сила
 29.07.1999 | Сл. весник/година: 48 / 1999
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.12.2002 
Преземи го документот
 Изменување
  28.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.06.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за технолошки индустриски развојни зони
 07.02.2007 | Сл. весник/година: 14 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.10.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за трансформација во редовен работен однос
 12.02.2015 | Сл. весник/година: 20 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за трансформација на Заводот за платен промет
 27.04.2001 | Сл. весник/година: 32 / 2001
Преземи го документот
 Дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О Скопје
 04.05.2005 | Сл. весник/година: 29 / 2005
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Документи 1 до 10 од 24
[1] 2 3
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.