Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 21
[1] 2 3
Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите на јавни функции именувани од Владата на Република Македонија
 30.04.2010 | Сл. весник/година: 60 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за евиденции во областа на здравството
 16.02.2009 | Сл. весник/година: 20 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за евиденциите во областа на трудот
 22.03.2004 | Сл. весник/година: 16 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Општи прописи
 
Закон за Европски работнички совет
 13.01.2012 | Сл. весник/година: 6 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за Европските економски интересни заедници
 15.11.2011 | Сл. весник/година: 158 / 2011
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за Европско друштво
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници - вон сила
 29.05.1996 | Сл. весник/година: 26 / 1996
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за еднакви можности на жените и мажите
 13.01.2012 | Сл. весник/година: 6 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Пречистен закон
  16.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за еднакви можности на жените и мажите - вон сила
 29.05.2006 | Сл. весник/година: 66 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2008 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за еднократно отпишување на долговите на граѓаните
 25.07.2014 | Сл. весник/година: 112 / 2014
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 21
[1] 2 3
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.