Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 80
1 2 3 4 5 6 [7] 8 ... 8
Закон за основање на јавно претпријатие Македонска радио-телевизија - вон сила
 04.02.1998 | Сл. весник/година: 6 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.11.2004 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за основање на јавно претпријатие Македонска радиодифузија
 04.02.1998 | Сл. весник/година: 6 / 1998
Преземи го документот
 Измени
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за основање на Македонска академска истражувачка мрежа
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми и мобилност
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Национална агенција за нуклеарни технологии на Република Македонија
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет и Правен факултет во состав на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ во Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  16.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет за национална одбрана, безбедност и мир „Дамјан Груев” во Скопје
 29.06.2016 | Сл. весник/година: 120 / 2016
Преземи го документот
 Дополнување
  18.07.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на информациски системи во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
 24.04.2007 | Сл. весник/година: 51 / 2007
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер во состав на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" - Скопје
 26.04.2010 | Сл. весник/година: 57 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 61 до 70 од 80
1 2 3 4 5 6 [7] 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.