Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 80
1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 8
Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија
 22.09.2003 | Сл. весник/година: 60 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за основање на Агенција за промоција и подршка на туризмот во Република Македонија
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Закон за основање на Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија
 26.04.2010 | Сл. весник/година: 57 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за основање на Агенција за странски инвестиции на Република Македонија - вон сила
 14.06.2004 | Сл. весник/година: 37 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
 11.06.2007 | Сл. весник/година: 72 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип
 30.03.2007 | Сл. весник/година: 40 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
 23.02.2004 | Сл. весник/година: 8 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Државна комисија за одлучување во управна постапка и постапка од работен однос во втор степен
 13.04.2011 | Сл. весник/година: 51 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнувањењ
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 51 до 60 од 80
1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.