Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 80
1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 8
Закон за општата управна постапка
 26.05.2005 | Сл. весник/година: 38 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.09.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за организација и работа на органите на државната управа
 21.07.2000 | Сл. весник/година: 58 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.12.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Државна управа
 
Закон за органско земјоделско производство
 07.12.2009 | Сл. весник/година: 146 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за органско земјоделско производство - вон сила
 22.03.2004 | Сл. весник/година: 16 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за оружјето
 01.02.2005 | Сл. весник/година: 7 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.04.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.05.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.10.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за осигурување - вон сила
 30.09.1997 | Сл. весник/година: 49 / 1997
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  15.12.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.02.2001 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  07.05.2001 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Осигурување на имоти и лица
 
Закон за осигурување на имоти и лица - вон сила
 09.08.1993 | Сл. весник/година: 49 / 1993
Преземи го документот
категорија: Осигурување на имоти и лица
 
Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството
 22.01.1998 | Сл. весник/година: 3 / 1998
Преземи го документот
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за основање на Агенција за енергетика на Република Македонија
 28.07.2005 | Сл. весник/година: 62 / 2005
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 41 до 50 од 80
1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.