Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 80
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 8
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 1996 година - вон сила
 28.12.1995 | Сл. весник/година: 64 / 1995
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 1999 година - вон сила
 22.04.1999 | Сл. весник/година: 23 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2001 година - вон сила
 06.02.2001 | Сл. весник/година: 8 / 2001
Преземи го документот
 Измени
  05.09.2001 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2002 година - вон сила
 31.12.2001 | Сл. весник/година: 106 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2003 година - вон сила
 31.03.2002 | Сл. весник/година: 21 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  24.09.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2004 година - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 2005 година - вон сила
 31.12.2004 | Сл. весник/година: 96 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните приходи во Република Македонија за 1994 година - вон сила
 28.12.1993 | Сл. весник/година: 79 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички потреби во 1992 год. - вон сила
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени и заеднички потреби во 1993 година - вон сила
 01.04.1993 | Сл. весник/година: 19 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 21 до 30 од 80
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.