Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 80
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 8
Закон за облигационите односи
 05.03.2001 | Сл. весник/година: 18 / 2001
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.07.2002 
Преземи го документот
 Измена
  31.01.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  30.06.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2009 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за образование на возрасните
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.01.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за обука и испит за директор на основно училиште, средно училиште, ученички дом и отворен граѓански универзитет за доживотно учење
 22.01.2015 | Сл. весник/година: 10 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 13.07.2000 | Сл. весник/година: 54 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 21.12.1999 | Сл. весник/година: 81 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 22.10.1997 | Сл. весник/година: 54 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари по повод 100 години од Илинденското востание
 04.06.2003 | Сл. весник/година: 37 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани по повод 60 години од првото заседание на АСНОМ
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Документи 11 до 20 од 80
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.