Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 41
1 [2] 3 4 5
Закон за заштита на личните податоци - вон сила
 15.03.1994 | Сл. весник/година: 12 / 1994
Преземи го документот
 Дополнување
  16.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за заштита на приватноста
 20.05.2016 | Сл. весник/година: 99 / 2016
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за заштита на приватноста - вон сила
 10.11.2015 | Сл. весник/година: 196 / 2015
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за заштита на укажувачи
 10.11.2015 | Сл. весник/година: 196 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за здруженија и фондации
 16.04.2010 | Сл. весник/година: 52 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за здруженија на граѓани и фондации - вон сила
 02.07.1998 | Сл. весник/година: 31 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.03.2007 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за јавните собири
 13.11.1995 | Сл. весник/година: 55 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.11.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за легализација на јавните исправи во меѓународниот промет
 13.06.2012 | Сл. весник/година: 74 / 2012
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за личната карта
 15.02.1995 | Сл. весник/година: 8 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2004 
Преземи го документот
 Измена
  22.02.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2007 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  19.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за личното име
 15.02.1995 | Сл. весник/година: 8 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 11 до 20 од 41
1 [2] 3 4 5
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.