Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници - вон сила
 29.05.1996 | Сл. весник/година: 26 / 1996
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за затворање на сметките кои се преземени во управата за јавни приходи од поранешната агенција за работа со блокирани сметки на учесниците во платниот промет, чии иматели се субјекти кои по организациона форма не се трговски друштва или трговци поединци
 05.12.2014 | Сл. весник/година: 180 / 2014
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за обезбедување на средства за давање помош на општините за отстранување на последиците од поплавите настанати во месец јуни 2004 год.
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
категорија: Заштита и спасување
 
Закон за регистрирање на готовински плаќања
 26.04.2001 | Сл. весник/година: 31 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за управата за јавни приходи - вон сила
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  21.08.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  20.01.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2012 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за утврдување и наплата на јавните приходи - вон сила
 21.02.2001 | Сл. весник/година: 13 / 2001
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.12.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.