Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за таксата за привремен престој
 19.04.1996 | Сл. весник/година: 19 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Такси
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.