Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за обезбедување на средства за давање помош на општините за отстранување на последиците од поплавите настанати во месец јуни 2004 год.
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
категорија: Заштита и спасување
 
Закон за обезбедување на средства за санирање на последиците од земјотресот во општините Битола, Демир Хисар, Охрид и Ресен
 14.06.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција за соработка во областа на спречување , ограничување и ублажување на последици од несреќи и катастрофи
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за прекуграничните последици од индустриски несреќи
 10.02.2010 | Сл. весник/година: 19 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.