Поврзани документи
» Закон за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала
» Закон за прекурзори
» Закон за заштита на населението од заразни болести
» Закон за безбедност на храната и на производите што доаѓаат ...
» Закон за вршење на психолошка дејност
» Закон за здравствената заштита
» Закон за престанок на важењето на Законот за дејноста на ...
» Закон за санитарната и здравствената инспекција
» Закон за условите за земање, разменување, пренесување и пресадување делови ...
» Закон за здравственото осигурување
» Закон за ментално здравје
» Закон за санитарна и здравствена инспекција
» Закон за безбедност на козметичките производи
» Закон за безбедност во снабдувањето со крв
» Закон за лековите и медицинските помагала
» Закон за хемикалии
» Закон за генетски модифицирани организми
» Закон за биомедицинско потпомогнато оплодување
» Закон за заштита на правата на пациентите
» Закон за евиденции во областа на здравството
» Закон за јавно здравје
» Закон за хемикалии
» Закон за безбедност на храната
» Закон за земање и пресадување на делови од човечкото тело ...
» Закон за здравствената заштита
» Закон за доброволно здравствено осигурување
» Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на ...
» Закон за комплементарна и алтернативна медицина
» Закон за слободните здравствени зони
» Закон за центар за трансплантациона медицина и хируршки болести
Детален опис на документ
Закон за евиденции во областа на здравството
Датум на објавување: 16.02.2009 Преземи го документот
3451 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.02.2009 
Сл. весник/година: 20/2009 
Категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
Забелешка:
Клучни зборови: здравство, евиденција, евиденции
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
534 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
258 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
133 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.