Почетна   »   Закони    »  Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функцијаПоврзани документи
» Закон за избирачкиот список
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за пратениците
» Закон за избирачките места
» Закон за избирачкиот список и за избирачката легитимација
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за платата (личните доходи) и другите надоместоци на пратениците ...
» Изборен законик
» Закон за платите на судиите
» Закон за комитетот за односи меѓу заедниците
» Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција
» Резолуција за односите на Република Македонија со Косово
» Резолуција за миграционата политика на Република Македонија 2009 -2014
» Закон за Собранието на Република Македонија
» Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители ...
» Закон за платите на членовите на Судскиот совет на Република ...
» Декларација за побезбеден интернет
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
Детален опис на документ
Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција
вон сила
Датум на објавување: 29.01.2008 Преземи го документот
5260 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.02.2008 
Сл. весник/година: 14/2008 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: лустрација, дополнителен услов за вршење јавна функција, определување дополнителен услов за вршење јавна функција
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
1853 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  24.03.2010 
Преземи го документот
1217 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
1776 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.