Почетна   »   Закони    »  Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство...Поврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство во состав на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" Скопје
Датум на објавување: 30.12.2010 Преземи го документот
95 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.01.2011 
Сл. весник/година: 171/2010 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: скопје, управа, совет, комисија, универзитет, факултет, декан, студии, матична, основање, дејност, информатички, природно, истражувачка, научно, науки, компјутерско, инженерство, состав, свети, св, кирил, методиј, додипломски, последипломски, докторски, математички, техничко, технолошки, наставно, научниот, деканатска


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.