Детален опис на документ
Предметите PINI AND BERTANI AND MANERA AND ATRIPALDI v[1]. ROMANIA_22062004
Датум на објавување: 01.01.2004 Преземи го документот
187 пати симнат
Категорија: Право на правично судење » Примена на начелото на правично судење во управните постапки
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.