Детален опис на документ
Закон за трансформација на Заводот за платен промет
Датум на објавување: 27.04.2001 Преземи го документот
2836 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.05.2001 
Сл. весник/година: 32/2001 
Категорија: Платен промет
Забелешка:
Клучни зборови: банка, народна банка, платен промет, завод за платен промет, сметка, платен инструмент, министер за финансии, министерство за финансии, клириншка куќа, народна банка на република македонија, жиро сметка
Измени и дополнувања
 Дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
618 пати симнат
 Измена и дополнување
  28.12.2001 
Преземи го документот
527 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.05.2002 
Преземи го документот
622 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.