Детален опис на документ
Закон за таксата за привремен престој
Датум на објавување: 19.04.1996 Преземи го документот
2981 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.04.1996 
Сл. весник/година: 19/1996 
Категорија: Финансии, сметководство » Такси
Забелешка:
Клучни зборови: такса, привремен престој, престој
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  24.04.2002 
Преземи го документот
1028 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
960 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
898 пати симнат
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
637 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
213 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.