Почетна   »   Закони    »  Закон за обележување, уредување и одржување на гробиштата и гробовите на...Детален опис на документ
Закон за обележување, уредување и одржување на гробиштата и гробовите на борците погребани на територијата на Република Македонија и во странство, како и на припадниците на странски армии од поранешните војни на територијата на Република Македонија
Датум на објавување: 15.03.1996 Преземи го документот
2251 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.03.1996 
Сл. весник/година: 13/1996 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: одржување, обележување, уредување, гробишта, гробови, борци, странски армии, поранешни војни, споменици, спомен обележја, спомен костурници


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.