Поврзани документи
» Предметот ABDOELLA v[1]. THE NETHERLANDS_25111992
» Предметот ACADEMY TRADING LTD AND OTHERS v[1]. GREECE_04042000
» Предметот ACQUAVIVA v[1]. FRANCE_21111995
» Предметот BARAONA v[1]. PORTUGAL_08071987
» Предметот BELCHEV v[1]. BULGARIA_08042004
» Предметот BENKESSIOUER v[1]. FRANCE_24081998
» Предметот BROCA AND TEXIER-MICAULT v[1]. FRANCE_21102003
» Предметот BUNKATE v[1]. THE NETHERLANDS_26051993
» Предметот CAZENAVE DE LA ROCHE v[1]. FRANCE_09061998
» Предметот CETERONI v[1]. ITALY_15111996
» Предметот CEVIZOVIC v[1]. GERMANY_29072004
» Предметот COUEZ v[1]. FRANCE_24081998
» Предметот CVIJETIC v[1]. CROATIA_26022004
» Предметот DACTYLIDI v[1]. GREECE_27032003
» Предметот DARNELL v[1]. THE UNITED KINGDOM_26101993
» Предметот DELIC v[1]. CROATIA_27062002
» Предметот DJANGOZOV v[1]. BULGARIA_08072004
» Предметот DOBBERTIN v[1]. FRANCE_25021993
» Предметот DOUSTALY v[1]. FRANCE_23041998
» Предметот EASTERBROOK v[1]. THE UNITED KINGDOM_12062003
» Предметот EDITIONS PERISCOPE v[1]. FRANCE_26031992
» Предметот E[1].P. v. ITALY_16111999
» Предметот FERRANTELLI AND SANTANGELO v[1]. ITALY_07081996
» Предметот F[1].E. v. FRANCE_30101998
» Предметот GLASER v[1]. THE UNITED KINGDOM_19092000
» Предметот GRAUSLYS v[1]. LITHUANIA_10102000
» Предметот GUERRERA AND FUSCO v[1]. ITALY_03042003
» Предметот G[1].K. v. POLAND_20012004
» Предметот HAMANOV v[1]. BULGARIA_08042004
» Предметот HOLZINGER v[1]. AUSTRIA (No. 2)_30012001
Детален опис на документ
Предметите SCHOUTEN AND MELDRUM v[1]. THE NETHERLANDS_09121994
Датум на објавување: 01.01.1994 Преземи го документот
135 пати симнат
Категорија: Право на заштита на сопственоста » Никој не може да биде лишен од сопственоста освен кога тоа е од јавен интерес под услови предвидени во меѓународното право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.