Почетна   »   Закони    »  Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за предвремена исплата...Поврзани документи
» Закон за банките
» Закон за Фондот за осигурување на депозити
» Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства ...
» Закон за банки за микрофинансирање
» Закон за Народната Банка на Република Македонија
» Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот
» Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за ...
» Закон за санација и реконструирање на дел од банките во ...
» Закон за банките и штедилниците
» Закон за Народната банка на Република Македонија
» Закон за регулирање на побарувањата на штедачите од штедилниците „ТАТ“ ...
» Закон за престанување на важењето на законот за банки за ...
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за банките
» Закон за кредитно биро
» Закон за народната банка на Република Македонија
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за субвенционирање на станбен кредит
» Закон за регулирање на дел од долгот кон Обединета банка ...
Детален опис на документ
Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за предвремена исплата на дел од побарувањата на граѓаните по основа на штедни влогови
Датум на објавување: 04.06.1997 Преземи го документот
2419 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.06.1997 
Сл. весник/година: 35/1997 
Категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
Забелешка:
Клучни зборови: кредит, штедилници, средства, побарувања, исплата, штедни влогови, обезбедување на средства, предвремена исплата
Измени и дополнувања
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
344 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.