Детален опис на документ
Предметите ECER AND ZEYREK v[1]. TURKEY_27022001
Датум на објавување: 01.01.2001 Преземи го документот
119 пати симнат
Категорија: Слобода на движењето » Секој е слободен да ја напушти било кој земја, вклучувајќи ја и сопствената
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.