Поврзани документи
Детален опис на документ
_10021993
Датум на објавување: 01.01.1993 Преземи го документот
292 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Секој што е уапсен или притвор има право брзо да биде изведен пред суд и има право на судење во разумен рок или да биде (условно) ослободен во очекување на судењето
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.