Детален опис на документ
Закон за евиденциите во областа на трудот
Датум на објавување: 22.03.2004 Преземи го документот
4126 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.03.2004 
Сл. весник/година: 16/2004 
Категорија: Работни односи » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: плата, работник, евиденција, труд, евиденции во областа на трудот, работодавци, вработени, невработени, штрајк
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
1403 пати симнат
 Измена
  11.02.2011 
Преземи го документот
607 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
222 пати симнат
 Пречистен текст
  27.02.2013 
Преземи го документот
1383 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
222 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.