Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за техничка инспекција
вон сила
Датум на објавување: 29.07.1999 Преземи го документот
2224 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.08.1999 
Сл. весник/година: 48/1999 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: инспекција, техничка инспекција, надзор, инспекторат, електроенергетски инспектори, инспектори за парни котли и постројки под притисок, геолошки инспектор, рударски инспектор, инспектор
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  11.12.2002 
Преземи го документот
33 пати симнат
 Изменување
  28.09.2005 
Преземи го документот
445 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.06.2007 
Преземи го документот
448 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.