Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 91 до 96 од 96
1... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
Закон за задолжување на Република Македонија со стоков кредит кај Владата на Италијанската Република
 24.05.1999 | Сл. весник/година: 31 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со стоковен кредит во пченка со САД
 12.09.1994 | Сл. весник/година: 48 / 1994
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување согласно со „Договорот за регулирање на долгот на Македонски железници Транспорт АД Скопје како правен следбеник на ЈП Македонски железници Скопје кон Унгарски железници МАВ СА за период 1991-1995 година“
 10.11.2008 | Сл. весник/година: 142 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за јавен долг
 28.07.2005 | Сл. весник/година: 62 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.12.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за престанување на важењето на Законот за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој (ИДА) по договорот за кредит за проектот за подобрување на водоснабдувањето
 06.02.2008 | Сл. весник/година: 19 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за прогласување на важењето на законот за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната Комерцијална Банка на Република Кина по Договорот за кредит за реализација на инфраструктурни проекти
 06.02.2008 | Сл. весник/година: 19 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 91 до 96 од 96
1... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.