Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 96
1... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 ... 10
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската банка по договор за заем за вториот проект за прилагодување на управувањето со јавниот сектор
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската банка по договор за заем за проектот за модернизација на образованието
 24.03.2004 | Сл. весник/година: 17 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската банка по договор за заем за проектот за реформа на деловното окружување и институционално зајакнување
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската банка по договор за заем за проектот за управување со здравствениот сектор
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската Банка по Договор за заем за проектот катастар и регистрација на недвижности
 26.05.2005 | Сл. весник/година: 38 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светската банка по договор за првиот програмски заем за развојни политики - ПДПЛ
 24.11.2005 | Сл. весник/година: 101 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој-Светската банка по договорот за заем за дополнителното финансирање на проектот за катастар на недвижности и регистрација
 06.09.2010 | Сл. весник/година: 118 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заен кај Меѓународната банка за обнова и развој, ИБРД, за реализација на Проектот за преструктуирање на финансискиот сектор и секторот за претпријатијата, ФЕСАЛ 2
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на Проектот Брана со придружни објекти како дел од хидромелиоративниот систем „Лисиче“
 17.05.2002 | Сл. весник/година: 32 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  23.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на Проектот ХЕЦ „Лера“ како дел од хидросистемот „Стрежево“
 17.05.2002 | Сл. весник/година: 32 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 71 до 80 од 96
1... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 ... 10
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.