Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 96
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 10
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската Инвестициона Банка по договорот за заем по проектот "Водоснабдување и одведување отпадни води"
 23.06.2010 | Сл. весник/година: 83 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Јапонската банка за меѓународна соработка по договорот за заем за реализација на проектот за подобрување на искористување на водата во басенот на реката Злетовица
 10.11.2003 | Сл. весник/година: 72 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Кредитната банка за обнова - КФВ по договорот за заем за проектот "Наводнување на јужната долина на реката Вардар - фаза II"
 03.11.2009 | Сл. весник/година: 133 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Кредитната Банка за Обнова - КФВ по договорот за заем по проектот "Водовод и канализација на општините фаза I"
 14.09.2009 | Сл. весник/година: 114 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
ЗАКОН ЗА ЗАДОЛЖУВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СО ЗАЕМ КАЈ МЕЃУНАРОДНАТА БАНКА ЗА ОБНОВА И РАЗВОЈ - СВЕТСКА БАНКА ПО ДОГОВОР ЗА ТРЕТИОТ ПРОГРАМСКИ ЗАЕМ ЗА РАЗВОЈНИ ПОЛИТИКИ - ПДПЛ 3
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка по договорот за вториот програмски заем за развојни политики - ПДПЛ 2
 05.09.2007 | Сл. весник/година: 106 / 2007
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка по договорот за заем по проектот за подобрување на постојната регионална и локална патна мрежа
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната Банка за Обнова и Развој - Светската Банка по договорот за заем за првиот заем за развојна политика - ДПЛ 1
 03.03.2010 | Сл. весник/година: 31 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната Банка за Обнова и Развој - Светската Банка по договорот за заем по проектот за условени парични трансфери
 05.08.2009 | Сл. весник/година: 99 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка по договор за заем за проектот за имплементација на социјалната заштита
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 61 до 70 од 96
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 10
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.