Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 52 од 52
1 2 3 4 5 [6]
Закон за реализација на инфраструктурни проекти за изградба на патна делница Миладиновци - Штип и патна делница Кичево - Охрид
 29.10.2013 | Сл. весник/година: 149 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за филмскиот фонд на Република Македонија
 06.04.2006 | Сл. весник/година: 70 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Документи 51 до 52 од 52
1 2 3 4 5 [6]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.