Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 64
1 2 3 4 [5] 6 7
Закон за стандардизација
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за стандардизација - вон сила
 27.04.1995 | Сл. весник/година: 23 / 1995
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за стечај
 22.03.2006 | Сл. весник/година: 34 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Измена
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.12.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стечај - вон сила
 29.10.1997 | Сл. весник/година: 55 / 1997
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  07.07.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стоковите резерви - вон сила
 05.10.2004 | Сл. весник/година: 68 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стоковните резерви
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.06.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стопанисување со станбениот и деловниот простор на Република Македонија
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Закон за Стопанската комора на Република Македонија
 16.12.2004 | Сл. весник/година: 89 / 2004
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стопанските комори
 11.02.2011 | Сл. весник/година: 17 / 2011
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стопанските комори
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.04.2003 
Преземи го документот
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 41 до 50 од 64
1 2 3 4 [5] 6 7
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.