Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 52
1 2 3 4 [5] 6
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на Проектот ХЕЦ „Лера“ како дел од хидросистемот „Стрежево“
 17.05.2002 | Сл. весник/година: 32 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Европската инвестициона банка по финансискиот договор за глобално финансирање на мали и средни претпријатија и инфраструктурни проекти од локалната самоуправа во износ од 20 милиона евра
 25.01.2002 | Сл. весник/година: 4 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  05.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународниот фонд за развој на земјоделството, ИФАД, за реализација на Проектот за финансиски услуги во земјоделството
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со прв дел од заем кај Европската инвестициона банка со заем во износ од 65.000.000 евра, како национално кофинансирање наменето за реализација на Проектот за изградба на автопатот на Коридор Х на делницата Демир Капија - Смоквица
 30.09.2011 | Сл. весник/година: 134 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за заштита при работа - вон сила
 18.03.1998 | Сл. весник/година: 13 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.04.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Заштита при работа
 
Закон за начинот и условите за користење на средства за исплата на испратнини по договорот за кредит по проектот за итна социјална помош на Република Македонија
 21.12.1999 | Сл. весник/година: 81 / 1999
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Закон за престанување на важење на Законот за конверзија и замена на дел од долгот на Владата на Република Македонија кон Владата на Соединетите Американски Држави во проекти со развојни цели преку предвремена отплата и отпишување
 20.03.2003 | Сл. весник/година: 17 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за прогласување на важењето на законот за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната Комерцијална Банка на Република Кина по Договорот за кредит за реализација на инфраструктурни проекти
 06.02.2008 | Сл. весник/година: 19 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за ратификација на спогодбата за гаранција (трет проект на секторот за патишта) со Меѓународната банка за обнова и развој
 26.02.1992 | Сл. весник/година: 10 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за реализација на инфраструктурен проект за изградба на магистрален гасовод, Делница „Клечовце - Блок станица 5“
 23.01.2014 | Сл. весник/година: 13 / 2014
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи
 
Документи 41 до 50 од 52
1 2 3 4 [5] 6
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.