Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 151 до 158 од 158
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
Закон за претворање на краткорочните кредити од примарната емисија во долгорочни кредити
 29.12.1995 | Сл. весник/година: 65 / 1995
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за претворање на краткорочните кредити од примарната емисија во долгорочни кредити
 10.05.1993 | Сл. весник/година: 29 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за прогласување на важењето на законот за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната Комерцијална Банка на Република Кина по Договорот за кредит за реализација на инфраструктурни проекти
 06.02.2008 | Сл. весник/година: 19 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за ратификација на спогодбата за гаранција (трет проект на секторот за патишта) со Меѓународната банка за обнова и развој
 26.02.1992 | Сл. весник/година: 10 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за регрес на дел од каматата на кредитите што се користеа за изведување на инвестициони работи во странство на кредит
 15.04.1992 | Сл. весник/година: 24 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за уредување на односите во врска со отплатата на користени кредити од Меѓународни финансиски организации
 12.09.1994 | Сл. весник/година: 48 / 1994
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за финансиската инспекција во јавниот сектор
 05.06.2013 | Сл. весник/година: 82 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Законо за гаранција на Република Македонија на обврските по Финансискиот договор наменет за финансирање на мали и средни претпријатија и други приоритетни проекти - III фаза, кој ќе се склучи меѓу Европската инвестициона банка и Македонската банка за поддршка на развојот
 04.07.2012 | Сл. весник/година: 84 / 2012
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 151 до 158 од 158
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.