Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
Закон за ратификација на конвенцијата за доставување во странство на судски и вонсудски акти во граѓански или трговски работи
 29.08.2008 | Сл. весник/година: 107 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за Републички судски совет - вон сила
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за судскиот буџет
 22.09.2003 | Сл. весник/година: 60 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за судскиот совет на Република Македонија
 15.05.2006 | Сл. весник/година: 60 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.11.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  25.07.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за судските такси
 14.09.2009 | Сл. весник/година: 114 / 2009
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за управување со движењето на предметите во судовите
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.