Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој по договорот за кредит по проектот за структурно прилагодување на социјалниот сектор во Република Македонија и договорот за кредит по проектот за техничка помош за пензиската реформа
 24.07.1998 | Сл. весник/година: 36 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој по договорот за кредит по проектот рехабилитација и преструктуирање на наводнувањето
 17.11.1997 | Сл. весник/година: 58 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓуанродното здружение за развој, ИДА за реализација на проектот за преструктуирање на финансискиот сектор и секторот на претпријатијата, ФЕСАЛ 2
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој (ИДА) по договорот за кредит за проектот за развој на општините
 14.02.2002 | Сл. весник/година: 50 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој по договорот за кредитот за итна економска обнова
 18.12.2001 | Сл. весник/година: 99 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој по договорот за проектот за ургентен увоз
 20.05.1999 | Сл. весник/година: 30 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.