Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
Закон за престанување на важење на законот за определување на услов за ограничување за вршење на јавна функција, пристап на документи и објавување на соработката со органите на државната безбедност
 24.08.2015 | Сл. весник/година: 143 / 2015
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за сметање на времето
 10.04.1996 | Сл. весник/година: 17 / 1996
Преземи го документот
 Измена
  07.04.1997 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за спречување на корупцијата
 26.04.2002 | Сл. весник/година: 28 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  24.11.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.01.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.05.2017 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за спречување судир на интереси
 05.06.2007 | Сл. весник/година: 70 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.12.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  22.10.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.07.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за трансформација во редовен работен однос
 12.02.2015 | Сл. весник/година: 20 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за Управната инспекција
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
 Измена
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.03.2017 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 11 до 16 од 16
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.