Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за доброволно здравствено осигурување
 19.11.2012 | Сл. весник/година: 145 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за здравственото осигурување
 29.03.2000 | Сл. весник/година: 25 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.04.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.09.2000 
Преземи го документот
 Измена
  17.11.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.06.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.10.2005 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  30.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.10.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.06.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.03.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.05.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.01.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  16.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.02.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  29.05.2012 
Преземи го документот
 Измена
  28.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена
  26.06.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.12.2014 
Преземи го документот
 Измена
  12.02.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  11.12.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
 Измена
  28.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на придонеси за задолжително здравствено осигурување
 24.12.2008 | Сл. весник/година: 161 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на придонеси за задолжително здравствено осигурување кои настанале до крајот на 2008 година
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за отпишување на камати на доспеани обврски по основ на даноци и придонеси за задолжително здравствено осигурување
 22.12.2008 | Сл. весник/година: 159 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.