Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за електронските комуникации
 25.02.2014 | Сл. весник/година: 39 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за електронските комуникации - вон сила
 25.02.2005 | Сл. весник/година: 13 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за соработка на полето на поштенските и електронските комуникации
 31.08.2009 | Сл. весник/година: 108 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.