Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светската банка по договорот за заем по проектот за подобрување на општинските услуги
 10.06.2009 | Сл. весник/година: 71 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за заштита на потрошувачите
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.06.2007 
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за заштита на потрошувачите - вон сила
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за поштенските услуги - вон сила
 18.01.2008 | Сл. весник/година: 9 / 2008
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за поштенските услуги - вон сила
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.05.2006 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за соработка на полето на поштенските и електронските комуникации
 31.08.2009 | Сл. весник/година: 108 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.