Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 99
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
Закон за гранична контрола
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за државната статистика
 22.10.1997 | Сл. весник/година: 54 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Изменување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Фондот за меѓународна соработка и развој на Република Кина
 16.07.1999 | Сл. весник/година: 44 / 1999
Преземи го документот
 Изменување
  04.08.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Јапонската банка за меѓународна соработка по договорот за заем за реализација на проектот за подобрување на искористување на водата во басенот на реката Злетовица
 10.11.2003 | Сл. весник/година: 72 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со стоковен кредит во пченка со САД
 12.09.1994 | Сл. весник/година: 48 / 1994
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за меѓународна соработка во кривичната материја
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓуопштинска соработка
 24.06.2009 | Сл. весник/година: 79 / 2009
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за надворешно - трговско работење - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.10.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
 Измена
  23.01.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надворешно-трговско работење
 28.06.2002 | Сл. весник/година: 45 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за определување на услов за ограничување за вршење на јавна функција, пристап на документи и објавување на соработката со органите на државната безбедност - вон сила
 09.07.2012 | Сл. весник/година: 86 / 2012
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 99
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.