Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за избирачките места - вон сила
 03.10.1997 | Сл. весник/година: 50 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање за донесување закон, за распишување на референдум и за поднесување предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија - вон сила
 01.04.1996 | Сл. весник/година: 16 / 1996
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за референдум и граѓанска иницијатива - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.