Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за референдум и граѓанска иницијатива - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.