Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело - вон сила
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело и финансирање на тероризам - вон сила
 10.01.2008 | Сл. весник/година: 4 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење пари - вон сила
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење пари и финансирање на тероризам
 03.09.2014 | Сл. весник/година: 130 / 2014
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Финансиската полиција - вон сила
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.03.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.