Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за извршување на одлуките на Европскиот суд за човекови права
 06.06.2009 | Сл. весник/година: 67 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за објавување на законите и другите прописи и акти во “Службен весник на Република Македонија„
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Дополнување
  26.06.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  09.07.2002 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина за измени и дополнувања на Договорот меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина за меѓусебно извршување на судските одлуки во кривичните предмети
 01.10.2013 | Сл. весник/година: 135 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина за меѓусебно извршување на судските одлуки во кривичните предмети
 12.05.2006 | Сл. весник/година: 59 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот меѓу Република Македонија и Република Србија за меѓусебно извршување на судските одлуки во кривичните предмети
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Европската конвенција за признавање и спроведување на одлуките кои се однесуваат на старателството над децата и на обновувањето на старателството над децата
 16.02.2002 | Сл. весник/година: 12 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.