Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за управување со кризи
 04.05.2005 | Сл. весник/година: 29 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.