Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за ратификација на Дополнителниот протокол за Казнената конвенција за корупција
 29.09.2005 | Сл. весник/година: 83 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Казнената конвенција за корупција
 26.05.1999 | Сл. весник/година: 32 / 1999
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Конвенцијата на Обединетите нации против корупцијата
 26.03.2007 | Сл. весник/година: 37 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на цивилната конвенција за спречување корупција
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за спречување на корупцијата
 26.04.2002 | Сл. весник/година: 28 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  24.11.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.01.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.05.2017 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за спречување судир на интереси
 05.06.2007 | Сл. весник/година: 70 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.12.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  22.10.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.07.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.