Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање за донесување закон, за распишување на референдум и за поднесување предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија - вон сила
 01.04.1996 | Сл. весник/година: 16 / 1996
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за ратификација на Договорот за статусот и активностите на Регионалниот центар на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци МАРРИ со седиште во Скопје
 29.09.2005 | Сл. весник/година: 83 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Меморандумот за разбирање за институционалната рамка на иницијативата за подготвеност и превенција од катастрофи на Југоисточна Европа
 17.12.2009 | Сл. весник/година: 150 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за референдум и граѓанска иницијатива - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за референдум и други облици на непосредно изјаснување на граѓаните
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.