Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
 23.02.2004 | Сл. весник/година: 8 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.