Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за спречување на корупцијата
 26.04.2002 | Сл. весник/година: 28 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  24.11.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.01.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.05.2017 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.