Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
Закон за Европските економски интересни заедници
 15.11.2011 | Сл. весник/година: 158 / 2011
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународна соработка во кривичната материја
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународна трговска арбитража на Република Македонија
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународни рестриктивни мерки
 23.03.2011 | Сл. весник/година: 36 / 2011
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународни рестриктивни мерки
 23.03.2007 | Сл. весник/година: 36 / 2007
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународно приватно право
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за надворешни работи
 10.04.2006 | Сл. весник/година: 46 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.11.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  22.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за рестриктивни мерки
 25.12.2017 | Сл. весник/година: 190 / 2017
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за склучување, ратификација и извршување на меѓународни договори
 30.01.1998 | Сл. весник/година: 5 / 1998
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за соработка меѓу Република Македонија и Меѓународниот кривичен суд за гонење лица одговорни за сериозни повреди на меѓународното хуманитарно право извршени на територијата на поранешна Југославија
 13.06.2007 | Сл. весник/година: 73 / 2007
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.