Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 9 од 9
[1]
Закон за водите
 15.07.2008 | Сл. весник/година: 87 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водите - вон сила
 27.01.1998 | Сл. весник/година: 4 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  10.03.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водните заедници - вон сила
 31.07.2003 | Сл. весник/година: 51 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водостопанствата - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за за водостопанство
 31.03.2015 | Сл. весник/година: 51 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за престанување на важењето на Законот за водните заедници
 05.05.2015 | Сл. весник/година: 72 / 2015
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за рибарство и аквакултура
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за рибарството - вон сила
 13.10.1993 | Сл. весник/година: 62 / 1993
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за утврдување на цени на водните услуги
 18.01.2016 | Сл. весник/година: 7 / 2016
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Документи 1 до 9 од 9
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.