Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 8 од 8
[1]
Закон за Јавно обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите
 15.09.2015 | Сл. весник/година: 159 / 2015
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавнообвинителска служба
 20.04.2015 | Сл. весник/година: 62 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното обвинителство
 12.12.2007 | Сл. весник/година: 150 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  03.09.2008 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.04.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.04.1993 
Преземи го документот
 Измена
  25.02.1994 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното правобранителство - вон сила
 19.09.1997 | Сл. весник/година: 47 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за платите на јавните обвинители
 23.12.2009 | Сл. весник/година: 153 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за советот на јавните обвинители на Република Македонија
 12.12.2007 | Сл. весник/година: 150 / 2007
Преземи го документот
 Изменување
  25.07.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Документи 1 до 8 од 8
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.